Diskutera inlägget: 50 marklyft + armhävning @ 100kg (FILM)

50 marklyft + armhävning @ 100kg (FILM)

Längesedan jag postade ett träningsrelaterat klipp här på sidan gällande mig. Det beror väl framförallt på att jag är skadad. Både i axel & knä. Men som jag kommer berätta i filmen så börjar jag se stora framsteg.

Passet jag körde var inte speciellt på något sätt. Men det var riktigt skönt att få känna lite puls igen. Jag har börjat renovera mitt hus som jag och min sambo har köpt och hållt på i 5 veckor. Under denna tid har träningen blivit väldigt lidande. Och min träningsmängd har legat runt 1-3 pass / vecka. Men om Ca: 1-2 månader kommer jag vara tillbaka för fullt och börja träna igen. Jag längtar så SJUKT mycket!

Så ha en gryymt bra dag!

  • http://www.4-klovern.se ola

    Jag tror nästan att jag längtar lika mycket som dig =)

    Kul att se dig “igång” litegrannnnn iafa. !!