Diskutera inlägget: Företagsfighten 2015 – Salim Lundgren

Företagsfighten 2015 – Salim Lundgren

IMG_20150409_211707

 

Ålder: 23år
Längd: 165cm
Vikt: 73.3kg
Civilstatus: Singel
Instagram: @sallelu
Företag du representerar i företagsfighten: Caverion Sverige AB

 

Då var det min tur att kliva in i bloggvärlden, och det med glädje och en väldigt bra känsla. Jag är ursprungligen från Älvsbyn men har bott i Piteå sen snart sex år tillbaka. Bor i centrala Piteå i en lägenhet. Förutom att träna gillar jag att resa och göra spontana saker. Självklart gillar jag också att umgås med familj och vänner.

Har en gedigen idrottsbakgrund med fotboll och hockey som största intressen. La av med det av olika orsaker på gymnasiet, så det föll sig naturligt att jag hittade till gymmet. Än idag är jag fast och lär mig nya saker varje dag. Fantastiskt va?!

 

Huvudmål: Att nå min livs form och att ha roligt. Inte att förglömma!

DelmålSkala av fett och acklimatisera mig till det nya upplägget.

Reflektioner efter första veckan: Riktigt roligt. Nu kör vi!!