Diskutera inlägget: Julstress,Hemvändare, läkande bröst & KCAL…(FILM)

Julstress,Hemvändare, läkande bröst & KCAL…(FILM)

Vi är nog alla berörda av den klassiska julstressen, denna rutinstadgade högtid när hemvändande vänner & nära bekanta plötsligt tar upp en stor del av vardagen (på ett bra sätt). Att man tyvärr lovar bort sig på alldeles för många saker & div. tillställningar & skapar en full kalender har jag bara mig själv att skylla , men efter jul ska jag banne mig ändra på detta.
Ber om ursäkt till alla jag ej kunnat/hunnit umgås med!

Träningen har rullat på helt okej senaste veckan, har hunnit med ett 2 st julbord till (är uppe i 7st nu) så jag har inte bommat många kalorier haha…Vi spelade även in Crazy back workout part.4 under veckan, så den lär komma upp inom snar framtid. Mina skada i bröstfästena går åt rätt håll, men det är segt & jag hoppas verkligen att det ger med sig snart.
Lutande flyes är en övning jag faktiskt kunnat köra utan att det smärtat allt för mycket.  Har dessutom kunnat använda mig av hyffsat tunga vikter, postar upp en liten film av hur det kan se ut.

 • Ola

  Är de där flyes? *facepalm*

 • Anonym

  Varför tar ni bort kommentarer bara för att de kritiserar er? Ni fuskar i stort sett i alla övningar som går även fast ni förespråkar strikt utförande för att klara sig undan från skador. Det där ser mer ut som halva hantelpressar än flyes. Att ni fortfarande bredlastar på de flesta vikterna bara för att det ska se ut att vara mer vikt än det är visar på att ni fortfarande är rejäla färskingar i träningslokalen.

 • http://www.4-klovern.se ola

  Vem har tagit bort någon kommentar? & på vilket inlägg?

  Tack för en genomgående analys av mitt utförande. När jag ger tips på hur man bör träna i styrkeskolan behöver det inte betyda att jag tränar exakt på det sättet privat.

  Skriv ditt gärna ditt namn nästa gång så kan jag förklara mera ingående.

  /Ola