Diskutera inlägget: Markus Tiburzi – Avslöjandet. 3000m & Bänkpress

Markus Tiburzi – Avslöjandet. 3000m & Bänkpress

Först och främst.
Otroligt fantastiskt sjukt roligt att så många kastat iväg sina gissningar. Ni är nästan 100 personer som avlagt en ytterst blandad kompott!

STOPP! Ni som inte förstår något av det här.
Kika först på denna länk: http://4-klovern.se/markus-tiburzi-loptest-och-lasartavling
Där finns alla gissningar och förklaringar.

Och här kommer föregående klipp (Jag vill ha lite extra längd på inlägget, så att ni inte ser kommentarerna och blir spoilade på resultatet).

OCH SÅ HÄR GICK DET…


Speciellt tack 4-klövrarna som hjälpt till att filma och kommentera! Ovärderligt! Och Ola… Ja han är så laddad att han knappt kan hålla kameran still.

Nu borde jag lägga filmredigerandet på hyllan ett tag. Jag har trots allt en toppform som står på perrongen och väntar. Måste skynda dit.

Kommentera gärna! Det bär mig framåt likt en våg längs olympiastadion. Kom gärna fram på gymmet och visa mig hur jag ska göra. Piska mig, tipsa mig, inspirera mig! I maj garanterar jag bättre resultat!

Vinnaren av tävlingen presenteras i ett speciellt inlägg!

Spoiler….

… Scrolla inte ner.

 • Boogge

  Du är ett monster Tibby, GJ!

 • Ted

  Grymt jobbat!! Till Linnéa: vad var det jag sa!

 • Elias N

  Verkar ju som att du tränat under en längre tid Tibbz! ;)
  Fortsätt att leverera!

  Gl

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Först och främst Tibban, grymt bra prestation av dig. Sedan vill jag påpeka att filmen är av högsta klass. Humor blandat med en rejäl vilja. Nä, hatten av!

 • http://www.4-klovern.se david

  Alltså så fruktansvärt hög klass på humorn. Var glada att detta är public service = inte kostar er som ser detta en krona. Matte, Ola & Tibban har alltså redigerat detta på fritid! Grymt presterat Tibban, när vi plockar av 350gram på vardera sko till våren så är du under 13.30 !

 • Malin

  Fast du är i ditt livs sämsta form är och förblir du en fighter. Ingen krossar ditt psyke inte ens din egna kropp. Visste att du hade det i dig. Hejja Mackan! PS Är så sjukt besviken över att vi inte tränar på samma gym längre.

 • tobbew

  Med tanke på dessa prestationer måste du mörkat på armhävningarna! Då visade du ju en form som inte finns på denna jord och nu leverar du en helt okej tid som du inte alls behöver skämmas över!

 • Robin J

  Vilken grym insats, blem mycket imponerad Markus!
  och komentatorerna var KUNG!

 • http://JCarpeDiem.blogg.se Jenny.

  Haha, hur roliga är ni inte då !! Vilken kvalitet på inläggen och medverkande.
  Diggar Olas kommentar om tips hur man bänkar bra “Upp och ner”, tja svårare än så är det tydligen inte. =).

 • http://Önskarattjagvoreviktignogatthaen! Annica Nordlund

  Hahaha, humor på högsta nivå i kombination med en prestation i världsklass – vilken insats av dig Tibban och vilka kommentatorer!! Bra jobbat alla och stor eloge till ni som driver 4Klövern, bra initiativ och ett slag för norrbottningarnas hälsa (och Stockholmarnas också för den delen). Mer träning till folket! Ska följa utvecklingen med spänning!!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Tack SAMTLIGA läsare & tittare som gett oss creed & beröm via bloggen, facebook, twitter etc… Utan er läsare skulle vi aldrig orka lägga ner den enorma tid som krävs för att leverera inlägg & filmer!

  Som Tibban skrev så är det nu full fokus på träningen. Men givetvis kommer det fler filmer & inlägg från samtliga 4 adepter!

  Ruskigt stark insats Tibban! Som jag sagt förut så var dina målsättningar patetiskt låga, nu kuggar vi upp & påbörjar resan till att göra dig till en mycket vältränad kontorsråtta!

  Summering av 23 Januari: Succe, STEK, SPREAD LIGHTS OUT !

  // O

 • tibban

  Ja, hur det där gick till vet jag faktiskt inte…
  Utan pressen utifrån hade jag aldrig hållit hela distansen! Jag vet inte hur det är att springa tränad, men otränad är det iaf en seglivad mardröm! =)

  Malin: Dags för dig att byta gym! Jag behöver en parhäst av din kaliber!
  Tobbew: Jag vet bara att jag gav precis allt på armhävningarna! Toppstyrkan verkar finnas, men uthålligheten i musklerna är minimal just nu!

  Stort tack alla andra! Det var ni som tog mig i mål den andra halvan av loppet!

 • C

  Men ni är ju för jäkla härliga hela högen! Tack för att ni fick mig att skratta en vanlig grå tisdag :D

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ C
  Tack för dina peppande ord! Glädjer mig & alla andra oerhört =)

 • christer ulander

  kan tänka mig 15.36 och 55 kg bänkpress!!!

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ Christer Ulander

  Du hade ju svaret på filmen i inlägget =) Antar att du såg den efter att du chansade på Löptid & bänkpress ? =)

 • Bobo

  Underhållande och inspirerande! Kommer osökt att tänka på förra vintern du, Tibban, agerade publik när vi körde intervaller med Pif. Nu är det ombytta roller. Lycka till med allt, hejn fixar du!

 • Janne

  Såg Tibban på gymmet idag men var dom andra? Räcker det att 3/4 av 4-klövern är bortresta för att övriga ska ta semester?

 • Pingback: 4klövern » Projektet – Coopertest 3000 meter (FILM)()