Diskutera inlägget: Ny sattsning till Hösten 2012

Ny sattsning till Hösten 2012

Nu har jag bestämt mig. Jag kommer inleda en ny satsning mot en tävling. Men denna gång inom CrossFit. Här är det ingen posering som gäller. Utan här bedöms hur allround tränad du är.

Den tävling jag tänker ställa upp i är CrossFit SM som går av stapeln hösten 2012. Det går ett SM på cirka en månad i CrossFit, men jag känner att det är för nära inpå. Jag saknar både styrka, teknik och uthållighet för att kunna delta och åstadkomma ett resultat som jag är nöjd med.

Detta kommer betyda att jag måste köra igång med ett seriöst upplägg för att bli duktig inom CrossFit. Det som fokus kommer ligga på de närmaste 2 månaderna är att försöka få upp styrkan. Så jag kommer främst köra TUNG styrketräning de närmaste månaderna. Här nedan staplar jag upp ett delmål innan Jul:

Benböj: 130kg

Pushpress: 80kg

Frivädning: 95kg

Marklyft: 180kg (Har lyft 185kg förra året, men då började jag upprätt. Detta ska vara draget från marken.)

I nästa inlägg så får ni ta del mer hur min styrketräning kommer att se ut. Kör hårt alla där ute!