Diskutera inlägget: Ola Enberg – Status på bänkpress (FILM)

Ola Enberg – Status på bänkpress (FILM)

Skada i nacken
Sprang på ett fartgupp för ca 10 dagar sedan då jag skadade mig i nacken vilket resulterade i ca 1 veckas uppehåll från gym & träning med vikter. Har nu börjat #kugga #upp igen men är fortfarande mycket försiktig vid träning av axlar samt allt som belastar bröstrygg & nacke (steg för steg, är melodin).

Bänkpress
Bänkpress är faktiskt en övning som jag inte lyckats utveckla nämnvärt under mina senaste träningsår,  detta pga. bristande motivation & krånglande bröstfästen samt att jag alltid haft en betydligt större hunger för träning med hantlar. MEN nu helt sonika så har det börjat flyta på ganska så bra på bänken & jag känner att jag börjar att närma mig ett PB

Har satt upp några mål som jag hoppas kunna fixa inom snar framtid (tuch and GO!)
– 160 kg x 1
– 130 kg x 10
– 100 kg x 25

Bänkpress – 100kg x 21

Bänkpress (med stop) – 140 kg x 2

Bänkpress – 130kg x 6

/ O

 • Kent

  Nice :) Bjud på lite kilon till mitt bänkpressande!

 • Robban

  Vilket tryck!
  Du verkar inte ha hämmats mycket av skadan i nacken, eller så har du det och det finns ännu mer:) ser jäkligt lovande ut iaf.

  Kanske var ba att kroppen fick lite ofrivillig vila.

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ Kent
  Haha!! Visst kan jag göra det! =)

  @ Robban
  Jo precis Robban, kanske blev något av en formtopp, även om jag självklart hoppas på mer ;)