Vilka är vi?

Bild

Ola Enberg

Hej Ola här! jag är en kille som älskar träning samt allt som hör därtill. Är väl den som är mest inriktad på kroppsbyggning och kosten betydelse inom 4Klövern, men jag tycker även om CrossFit och andra intensiva träningsformer. Jag har tidigare sysslat med Hockey och Fotboll. Jag tror att folk uppfattar mig som en driftig person som gillar att hjälpa till samt sprida glädje med blandad humor. Jag lever ett liv tillsammans med min underbara sambo Hannah. På fritiden gillar jag att umgås med kompisar, spela golf, poker, resa etc…Jag tycker även att det är ruskigt kul och intressant att kunna hjälpa olika personer framåt i deras utveckling att nå nya nivåer.

Född: 1984
Jobb: Skiftgående Processoperatör på Smurfit Kappa,  livscoach (träning, kost, motivation, bollplank)
Status: Sambo med Hannah Eriksson
Bor: Piteå, Umeå
Vikt: On/Off 90kg/115kg
Längd: 185 cm
Övrigt: Sover sällan

Bild

Tomas Åström

Gillar att hålla en vissa balans i livet. Allt från träningen till min livssituation. Träningsmässigt så är jag väldigt inriktad på Tung styrketräning, CrossFit och funktionell träning för tillfället. Förut har jag varit mer intresserad av uthållighetsidrott så som löpning, skidor & cykel. Men då balans är en del av min vardag så kommer jag att hitta tid för att göra det som jag brinner för. Annars så är jag en person som
gillar att träffa mina kompisar, laga mat och
umgås med min kära sambo Hanna.

Född: 1987
Jobb: Fystränare, Kostrådigare, Instruktör & Säljare
Bor: Piteå
Status: Sambo med Hanna Johansson
Vikt: On/Off 67kg/77kg
Längd: 173 cm
Övrigt: Våld rippad matadorrumpa året runt

Bild

Mattias Jonsson

Är en kille som sysslat med dom flesta idrotter under min uppväxt men eftersom man tyvärr är skadebenägen. blev man inledd mer mot gymträning som jag brinner starkt för. Gymmat hårt och kontinuerligt i nästa 10 år med tragiskt dåliga result om man ser till all tid man lagt ner men vad ska man göra när när man har gener som en dvärgkollibri. Övrig tid på dygnet går åt till matlagning, gitarrspelande, sång, kompisar och vara med min älskling Magda. Övrig idrotter jag pysslar med just nu är golf och beachvolley, men dom kommer i andra hand efter gymträning som är det jag trivs absolut bäst med! Har alltid nära till skratt och långt till att bli låg trots en strikt diet;)

Född: 1987
Jobb: Grovis, Hemmafru, taxichaffis (2 sistnämnda är idella åtaganden)
Status: Förhållande med Magdalena Pajala
Bor: Piteå
Vikt On/Off 75kg/90kg
Längd: 190 cm (längst i Klövern)
Aktieportfölj: Okänt belopp?

Bild

David Hedlund

Fd elitlängdskidåkare med framtida visioner att köra triathlon. Nu bedrivs mestadels av träning genom löpning/cykel/simning/klättring & primal pass. Bor till skillnad från mina 3 vänner på hemsidan i Stockholm där jag ger det livet en chans. Utöver ett alldeles för stort idrottsintresse är maten och hur den påverkar oss ett ämne jag ofta argumenterar & skriver om.

Född: 1987
Jobb: Alewalds, säljare skidor/kläder & skribent
Status: (glest)
Bor: Stockholm
Vikt On/Off 67kg/70kg
Längd: 177 cm
Kroppsbehåring: låg