Diskutera inlägget: Projektadept #6 – Stina Berg (Anticimex)

Projektadept #6 – Stina Berg (Anticimex)

Stina B

Ålder: 25, Fyller 26 i Feb.
Längd: 173,5 cm
Vikt: 80 Kg
Civilstatus: Singel
Instagram: @stinabergh

Tjenna!

Ja, Stina heter då jag. Jobbar under veckorna på Anticimex och det är så jag hamnade med i projektet. Jag blev indragen, eller indragen och indragen, jag tackade ja efter 5 sekunders betänketid, när chefen kom och frågade mig om jag kunde tänka mig att vara med i projektet. Har tidigare varit aktiv med både fotboll och hockey under många år, men var tvungen att lägga av pga. för många knäskador och jobb. Efter det har det vart svårt för mig att hitta någon kontinuitet i min träning. Visst jag har tagit mig till gymmet nångång, eller släpat ut fötterna på någon löprunda och vissa veckor tagit mig själv i kragen och kört kanske 7 pass (Kanske för att man har köpt en ny klänning som man absolut vill ha och kanske vill se lite smalare ut i), för att bli less och ställa in skorna i garderoben igen någon månad.

Ivåras började jag åka lite längdskidor (skräll med tanke på hur mycket man hatade det under skoltiden) Hursomhelst det blev så pass peppande att det slutade med att jag, mamma och syrran anmälde oss till Tjejvasan nu i slutet av februari. Tyvärr slutade min ”skidkarriär ” ifjol rätt trist, efter ett litet fall bröt jag svanskotan, enough said om det, men inget jag någonsin rekommenderar.

Har ingen koll om upplägget riktigt än men lite rädd, nervös och full av förväntan är väl känslan i kroppen just nu. Hoppas på en härlig och spännande vår.

Nåja kör väl på den gamla klassikern: Nytt år, Nya tag. Nu kör vi!

Huvudmål med projektet
Få kontinuitet i min träning.

5 st delmål med projektet
– Åka tjejvasan
– Gå ned 7 kg
– Öka min rörlighet
– Springa 5 km under 26 minuter
– Hålla vikten under min planerade semester ivår.

 • Malla

  Det ska bli riktigt skoj att följa Stina och alla andra :) Lycka till!

 • Hanna E

  Hejaheja! Tror detta kommer gå kanon Stina. Du verkar ju redan ha kommit en bra bit på vägen mot rutiner med tanke på din flitiga morgonträning!:) Riktigt bra och konkreta delmål också! Kör hårt nu!

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Som sagt sjukt spännande! Alla ni kommer ha en magisk resa framför
  Er. Det är ni själva som bestämmer hur
  Magisk den kommer att bli!;) kör hårt Stina!

 • http://www.4-klovern.se ola

  STORT lycka till Stina. Jag vet att du kommer att fixa detta !! :)

 • Josefin Wallinder

  Hejja hejja Stina! Lycka till och kör hårt! :) Blir superkul att följa!