Diskutera inlägget: Projektet 2014 – Marcus Linde – 1 månad sedan start !

Projektet 2014 – Marcus Linde – 1 månad sedan start !

Linde

Nu har det gått ca 1 månad sedan projektet 2014 startade så här kommer lite tankar och känslor.

Jag tycker att jag har kommit igång hyfsat bra men samtidigt känns det som att jag kunde ha gjort mycket mer.

Varje gång jag kommer från träning så tänker jag att det här skulle jag gjort även dagen innan!

Det är ju bara att bestämma sig, köra järnet!

Eller!?

En av mina strategiska tankar kring detta projekt var att inte gå ut för hårt, att låta kroppen hinna vänja sig vid träningen istället för att gasa fullt från stillastående och troligtvis ligga som ett rykande vrak nånstans på vägen medans dom andra adepterna kör på.

Så det faktum att jag inte är och tränar varje dag är alltså helt enligt planen!

Även om det känns att kroppen har blivit lite starkare så är det en lång väg till The Hoffs fantastiska form, och det känns som att veckorna springer iväg och snart är vi på upploppet av detta projekt.

Det är kanske dags att kugga upp!?

  • olaenberg

    Nu ska jag vara ärlig: Mackan, du har VERKLIGEN imponerat på mig (så här långt in) i projektet. Fortsätt som du gör, grymt !!