Diskutera inlägget: Resan mot Bothnialoppet 2013 Xet style – Möter pressen (FILM)

Resan mot Bothnialoppet 2013 Xet style – Möter pressen (FILM)

Nu är det klart! “X:et” Jonsson här på bloggen är klar för Bothnialoppet 2013. Idag visade han upp sig för pressen och lite smått “kaxigt” utmanade han skid-legendaren Sven-Åke Lundbäck om vem som skulle ta sig först imål den 9:e Mars 2013. På plats på pressträffen var Piteå-Tidningen, 24 Norrbotten och P4 Norrbotten.

pressträff5

Bothnialoppet blir världens längsta skidlopp på is. hela 55km mellan Luleå – Piteå. För att läsa mer Så kan ni gå in på deras hemsida www.bothnialoppet.se

Vi passade på att intervjua Matte om sitt deltagande i bothnialoppet 2013.

Här har ni även radiolänken från P4 Norrbotten där Mattias är med
http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=4325926&t=1045

Denna resa kommer att bli en följetång som ni kan följa här på 4klövern. Mattias kommer att uppdatera om sin träning & uppladdning fram till starten den 9:e Mars 2013. Vi kommer filma, fotografer m.m. för att kunna hålla er alla uppdaterade här. Så vad tror ni, hur kommer det gå? Klarar han att slå OS-guld medaljören Sven-Åke Lundbäck? Eller är det någon mer som känner sig redo att utmana Mattias i spåret. Nu har ni chansen. Ni är välkomna att delta!

 • mattias h

  Jag blev oxå inspirerad så om man får låna några gamla avlagda av Hedlund så blir det åka. Håller dock barnsligt låg nivå,som Davve på simning för 1 år sen:)

  Förövrigt tror jag Matte krossar Sven-Åke!!….

 • http://www.4-klovern.se ola

  Detta kommer att bli en magisk resa. Skrämmande kaxig start på satsningen ab Xet! OBS! Läs Piteå Tidningen då förstår ni vad jag syftar på :)

 • Barbro Jonsson

  Lycka till! / Lilla mamman

 • Magda

  Jag är stolt!
  Ser fram emot att ha dig flåsandes i nacken under vintern ;)

 • Kusin Stina

  Lycka till Matte! Ska bli roligt att följa! :-)