Diskutera inlägget: Samarbete med Spartan Training. Boka din Kettlebell utbildning via oss.

Samarbete med Spartan Training. Boka din Kettlebell utbildning via oss.

I dagarna blev ett nytt samarbete klart. Och denna gång med Spartan Kettlebells. Spartan är Skandinaviens representant för IKSFA, International Kettlebell Sport and Fitness Academy. Detta innebär att dom är rätta forumet om man vill lära sig och bli duktig inom Kettlebellsträning.

Spartan kommer annordna en utbildning i Umeå den 9/9 11/9. Där kommer jag (Tomas) vara med som representant för vår blogg och skriva ett reportage, samt spela in lite filmer och lägga ut det här på bloggen. Så ta chansen att följ med och utbilda er till Kettlebell instruktör med mig, eller om ni bara brinner för att lära er en ny träningsform så är detta ett ypperligt tillfälle!

INFO om utbildningen:

Spartan lär ut kettlebell träning som det sak tränas. De lär ut olika tekniker för olika applikationer. Det innebär att de inte är religöst fast i någon specifik form.

Spartan lär inte ut en massa övningar utan fokuserar största delen på grundläggande teknik. Kan man detta så kommer allt annat som ett brev på posten. Du ska hålla ihop kroppen och träna skadefritt.

Som jag skrev tidigare så är Spartan Skandinaviens representant för IKSFA. De anordnar alltså SM, håller domarutbildning för sporten m.m.

På instruktörsdelen så lär de handgripligen ut hur man coachar. Man lär sig vokabulären, korrigera fel och lägga upp träningsprogram. De har tagit det bästa från de bästa coacherna och satt ihop detta i denna utbildning.

Idag har de utbildat Ca: 2000 KB tränade i Sverige, Norge, Italien, Bahamas m.m.

I umeå så tar Spartan med sig två extra coacher.
Mario Donato, En av världens bästa fridykare & celebrity trainer på Bahamas, där han tränat b.la. (George Clooney, Brad Pitt, Cameron Diaz m.fl.) Mario kommer att hålla i ett specialpass med andningsträning.

Chris Muling från Australien, Master trainer som har varit med och b.la. tagit fram Aquabagen.

På fredagskvällen för de som går utbildning så har de också ett specialpass (gratis) med inspiration i säckträning.

PLATS

Umeå sport & motion. Järvägsvallen 7

DATUM

10/9-11/9  (Extra 9/9)
10:00-18:00 Lördag & Söndag

PRIS

Lördag Kettlebell Foundation 1250:-
Söndag Kettlebell instruktör 1 (Del för att bli certifierad instruktör i KB) 2450:-
Pris för Båda dagarna: 2900:-

Boka din plats HÄR genom att skriva ett mail till mig. Resten sköter jag. Eller om ni har frågor så är ni välkommen att fråga.

Det jag behöver är Namn, Telefon & epostadress, så hör vi av oss till er och hjälper er att boka din plats. Mer info om utbildningen hittar ni HÄR.

Vi ses i Umeå den 9-11 september!

  • Kettlebellfantasten

    >Grymt kul! Synd bara att jag jobbar denna helg! Nästa gång är jag med.