Diskutera inlägget: STINA BERGH – FÖRSTA VECKORNA AVKLARADE.

STINA BERGH – FÖRSTA VECKORNA AVKLARADE.

stinaworkout

Hejhej!

26 år prick på dagen och jag kan konstatera att dom första veckorna av Projektet är avklarade.

Min träning har mest inriktats på skidåkning när vädret och temperaturen har tillåtit med blandade resultat, dvs så länge som det inte är bakhalt, eller uppförbacke går det väl hyffsat, så ja, Magdalena Pajala har ett litet försprång än…Det börjar ju inte vara så fasligt många veckor kvar till ett av mina delmål, så några mil till i kroppen räknar jag med. När det har varit för kallt, eller skidmotivationen har vart för låg, har jag istället kört på lite annan träning och kört lite blandat; gym, simmning , spinning ,indoor walking ,yoga och även vågat prova på crossfit.

Kosten funkar också bra, den största förändringen är att jag efter 26 år har lärt mig äta frukost. Försöker få med 2 små mellanmål under dagen också, och ev ett litet kvällsmål om jag känner behov av det. Äter fullt normalt och utesluter inget (förutom allt skräp då), men försöker att ha tanke bakom vad jag äter och lite beroende på vad jag ska träna. Hittar mycket inspiration till maträtter på nätet, och använder egentligen bara sunt förnuft.

För mig har det blivit eftersom jag har gått på mycket gruppträningspass, där du har en tid att passa, så det är klart att man blir lite mer begränsad till en fast tid, just till dom passen. Men jag har insett att man behöver inte vara med på precis allt som händer, och att det faktiskt är okej att säga nej till saker ibland, och prioritera sig själv.

Annars så är det sjukt bra peppning på jobbet, där vi nu har dragit igång ett stort hälsoprojekt, riktigt kul:) Var förövrigt ut på lokal för första gånger på några månader i lördags, och det var väl egentligen då det gick upp för mig hur många det är som läser och följer vårt projekt, fick höra många fina och peppande ord, så tack för det:)

Iår firar jag min födelsedag med ett nytt tankesätt, så familjen får komma senare på fika, så jag hinner på ett IWpass först;)

//Stina

 • Åsa Svärdsudd

  Heja Stina! Fantastiskt bra jobb :)

 • samme

  Lycka till

 • http://www.4-klovern.se ola

  Bra krigat Stina, du ligger i riktigt bra !!

  Nu ökar vi. Snart är det dags att tugga taggtråd i skidspåret =)

 • Andreas

  Ja de är bra Stina. Bara pumpa på. Kör hårt…

 • Magdalena

  Hejaheja! Roligt att följa din resa :) hoppas att vi kan göra sällskap på ett lugnt skidpass i vår :)