Diskutera inlägget: Tävling på G

Tävling på G

20140118-130017.jpg

Jag hade planerat för att jag skulle tävla tidigt 2014. Men för 1 månad sen kändes det väldigt avlägset då formen var väldigt dålig. Men nu är det klart! Jag är anmäld!

Det är ingen superstor tävling. Det är en crossfit tävling & den kommer att hållas i Luleå i mitten av februari. Holistic Open. Men för att ta mig dit måste jag klara av ett kval med 2 tävlingar. Den första ska vara inlämnad om 8 dagar. Söndag nästa vecka.

Eftersom jag har tränat väldigt dåligt på sistone så har jag sänkt alla krav på mig själv. Jag bryr mig faktiskt inte om jag kvalar in. Jag gör detta, dels för att försöka komma igång i tävlingssammanhang efter 1 år som skadad, jag är fortfarande inte 100% i axeln, men det kommer jag nog aldrig bli igen. Men jag gör detta främst för att jag tycker detta är det roligaste som finns!

Så tävlingssäsongen 2014 har startat. Efter ett 2013 som varit väldigt skadedrabbat och renoveringsrikt år så hoppas jag att få den känslan jag vill. Och om jag får det är detta första tävlingen av flera under 2014!

Jag kommer hålla er uppdaterad!

 • Simon

  Kul att höra! Lycka till nu på kvalen! :)

  • Tomas

   Tack simon! Det ska jag göra!

 • olaenberg

  5 CF tummar UPP för detta :)

  • Tomas

   Kul med tummarna!

 • mattias h

  Blir kul att se tror det går super! Du verkar ju fan inte behöva träna riktig a människa:)

  • Tomas

   Jo, det ska bli skoj. Haha, jag är nog ganska lätt tränad ändå ;)

 • samme

  Bara att kriga på

  • Tomas

   Tack samme!