Detta är ett tips på en ruskigt god pasta som kan serveras vid middagsbjudningar likväl som vid en klassisk Tisdagsmiddag.
För 4 personer
– 800g lövbiff
– 400g färskpasta (citronsmak)
– 250g cream fraiche (champinjonsmak)
– 100g soltorkade tomater
– champinjoner
– 1 paprika
– coctailtomater
– smör
– salt & peppar
– Pesto (som kryddning direkt från burk)
Tillagning
Smörstek champinjonerna & paprikan samt coktailtomaterna samt finhacka dom soltorkade tomaterna. Finhacka sedan lövbiffen & stek den ett par minuter, koka upp färskpastan i 2-3 min slå allt i en stor bunke & tillsätt dom stekta champinjonerna, paprikan, coktailtomaterna samt dom soltorkade tomaterna. Salta peppra & blanda i cream fraichen RÖR OM & servera. För att ge en extra krydda & optimering så kan man placera ut några “klickar” pesto på pastan.
För mera tips på olika maträtter klickar ni på Recept och inspiration