Diskutera inlägget: Ugnsgratinerad torsk med matvete och kokta ärtor!

Ugnsgratinerad torsk med matvete och kokta ärtor!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ingredienser: (2-3 portiner)

ca 800 g torskfilé (fryst och tinad eller färsk)
2,5 dl Sojagrädde
1 msk tomatpure
Frysta gröna ärtor
1,5-2dl matvete
Kryddor:
timjan
basilika
salt
peppar
santa maria seafood & fish

Gör såhär:
Sätt på ugnen på 175 grader!
Lägg upp torskfileérna i en lagom stor ugnsform, dom ska precis rymmas utan att ligga om lott, salta och peppra torsken ordentligt. Vispa ihop grädden, tomatpure´n, basilika, timjan och seafood & fish- kryddan i en bunke. Häll sedan blandningen jämt fördelat över torsken och sen är det bara in med formen i ugnen i ca 15-20 minuter.
Medans fisken är i ugnen kokas matveten och ärtorna. Servera allt tillsammans. Riktigt god fiskrätt, helt klart en av mina favoriter!

//X:et