Diskutera inlägget: Vägen till CrossFit SM 2012 (SKILLS, gå på händer) Del 20

Vägen till CrossFit SM 2012 (SKILLS, gå på händer) Del 20

Hello!

I söndags så vilade jag kroppen från vanlig träning och istället så testade jag på ett av skills momenten som “kan” vara med i CrossFit SM. Det gäller alltså att gå på händer. Något jag har varit rätt novis på, men lyckats lära mig mer och mer.

Jag har tryckt på det förut, men vill trycka på det ännu en gång. Det gäller att ha viljan i allt ni gör för att kunna ta er dit ni vill. Era tankar måste vara här & nu. Ni måste tänka att ni ska klara av det ni gör. Så fort tanken kommer att, näää, jag klarar inte det här, då förstörs allting. Då är det bara att göra om och göra rätt. Ladda, ladda, ladda.

Det är litegrand av det jag vill visa med den här filmen. Så varsågod att kika!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Haha! Din FAIL vid pelaren är i klass med Tibbans “strömlöshet” efter upphoppen!
  Starkt jobbat! (skulle också vilja gå på händer)

 • Jimmy

  Ser bra ut! Finns det någon hemsida där man kan läsa om alla grenar som kommer vara med i Crossfit SM 2012? :)

  • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

   Hej Jimmy!

   Tyvärr så finns det inte det. Just eftersom man får reda på Grenarna den dagen tävlingarna börjar. Kul va? ;)

   @Ola Så är det. Men man måste bjuda på sig själv ;)