Diskutera inlägget: Vägen tillbaka – Videoblogg nr.3 (FILM)

Vägen tillbaka – Videoblogg nr.3 (FILM)

Det går framåt omän sakta…

“Inga ursäkter, BARA möjligheter”

 • Kent

  “Jå, alltid kul å leva”. Går inte så säga emot där :) Kriga på Ola!

 • Sandra Lagerskog

  Vad härligt att höra att rehaben går som den ska!! Tummen upp!!!

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ Sandra Lagerskog
  Tack Sandra !! Vill även tacka för dina tips på KOLO ang. akut behandling av trasiga fotleder, din kommentar begravdes i alla andra quote;ar !

 • Sandra

  Varsågod! Men du verkar ju vara en kille med koll och många goda kontakter så jag gissar att dina fotleder snart är i toppskick igen. :)

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ Kent
  Tack Kent !! Jo en konstig kommentar (jag vet) Haha !! Ska försöka att leva vidare :)

  @ Sandra
  Du har rätt i allt förutom att dom snart är i toppskick. Tyvärr känns det far away om jag ska vara ärlig, men I do my best varje dag. Kan bara hoppas att allt går snabbt !!

 • Sandra L

  Tyvärr är det ju så med din typ av skada… det tar tid och åter tid!!! Men ju mer tid man lägger ner på sin rehab ju större är chansen till mindre besvär i framtiden. Har själv en fot som är rätt förstörd efter många skador och påskyndad rehab. #DUMT

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ Sandra L
  Jag gör verkligen ALLT jag kan. Tar även rehaben på #ALLVAR . Hoppas verkligen att det ska ge resultat :)

 • http://fitnessguru.se/bubblan Bubblan

  Du ser betydligt gladare ut i själen än de tidigare videobloggarna om vägen tillbaka. Kul att se och kul att rehaben har kommit igång så pass bra redan!

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ Bubblan
  Tack Bubblan !! Kul att du tycker det. Rehaben går bra men #SAKTA…….. Väldigt kul att du ger så mycket feed back & kommentarer. Visst är det du som är Robban Bergwalls “Luleå polare” ?

 • http://fitnessguru.se/bubblan Bubblan

  Jadå, det syns en hel del skillnad i utstrålningen :) Ja, rehab går väl i regel ganska sakta, brukar kunna kännas lite tradigt men det betalar ju bäst om man lyssnar på kroppen. Jo, precis jag studerade med honom :)

 • http://fitnessguru.se/bubblan Bubblan

  Var tack vare Robban som jag hittade till er förra vintern och ni gav mig grymt med inspiration och motivation och tack vare motivationen så gjorde jag mitt livs styrkeökningar förra vintern. Dock så har jag varit mer och mer borta i huvudet och bivit tröttare och tröttare under flera år, särskilt under studietiden och mycket tack vare Robban så klarade jag utbildningen då han var kung under grupparbetena :) Under deffen i våras small jag rakt in i väggen och fick lägg träningen på hyllan under 6 månader. Det visade sig i somras att min sköldkörtel hade dragit ner rejält i sin funktion och antagligen har jag gått med den sjukdomen under hela mitt vuxna liv då jag hela tiden blivit sämre och sämre. Massa följdsjukdomar också då immunförsvaret har vart kasst. Men nu medicinerar jag och är på banan igen och satsar mot nya höjder. Om ni vill ha något gästinlägg från mig nån gång så är det bara att säga till :) Nås i kommentarerna på min blogg eller på facebook i såna fall https://www.facebook.com/mattias.bjork1