Söndag och ledig från jobb. Då ser en dag ut som följer:
08.30
Frukost : Grekisk yoghurt ihopvispat med sojamjölk och 1 ägg samt en riktigt stor klick ekologisk jordnötsmör. Tillbehör på de : Blåbär, Paulins Musli, linfrön, gojibär, pumpafrön, banan, cashewnötter, mandlar och honung + 1 stort glas färskpressad juice
9.40
Pass 1 : Skidor skate 2 timmar i lugn fart på en isig 350 meters slinga på Vallsberget
12.15
Lunch : Lax stekt i ÄKTA ekologisk kokosfett, samt spenat och quinoa och fetaost.
14.15
Pass 2: Rullskidor klassiskt Hattudden 2 timmar.
18.30
Middag : Saltå Kvarns råris med 3 snabbstekta entrecote skivor i chiliolja. Samt en sallad på spenat, fetaost, avokado, rödlök.
Hinner väl med 1 mål till innan natten:)
/ David