Diskutera inlägget: Veckans läsare John Lind

Veckans läsare John Lind

John Lind är veckans läsare på 4Klövern

Ibland blir inte saker som man tänkt sig. Detta är något som John Lind bittert fått känna på. Efter en framgångsrik karriär med J-18 VM, 33 st  j-landskamper, 175 st allsvenska matcher, 1 elitserie match samt 1000 tals träningstimmar så tog karriären plötsligt slut en kväll under vintern 2007. Efter en serie av allvarliga hjärnskakningar tvingades John att avsluta sin karriär som hockeyspelare. Som alla säkert förstår så är detta ett dilemma som är mycket tufft att tackla, att helt plötsligt tvingas ge upp något som man offrat stora delar av sitt liv för.
John är inte en person som lägger sig ner & dör, istället så blev hockeykarriärens slut början & skarven där en annan karriär tog vid, nämligen den som hockeytränare.
2 1/2 år som reservtränare i allsvenska Sundsvall blev starten på Johns tränarkarriär. Detta följs just nu upp av huvudtränarjobbet i Skellefteås J-20 lag där John är inne på sitt 2:a år som anställd inom Skellefteås organisation.

Något som John har synonymt med oss på 4Klövern är hans kärlek till träning. Johns träningssplitt växlar mellan hårda aerob & anaerob träning som inkluderar tuffa intervallpass på cykel & i löpspår samt även tunga lyft i gymmet där styrkeökningar ligger i fokus.

John är en grymt vettig kille med en bra distans & riktigt skön humor. Detta i combo med en bra djupkunskap & stor nyfikenhet tror jag kommer att göra John till mycket framgångsrik hockeytränare & människa.

Vi på 4klövern önskar John all lycka med tränarkarriären & den egna träningen

 

 • http://hamer.blogg.se/ Hannah E

  Jag gillar beskrivningen “grymt vettig kille”, nästan i klass med Davvans “hon är lätt att ha å göra med!”!;)

 • Djupa böj

  Strikt och fint JUT !

 • Magnus

  Braaaa skäggväxt! Får 4,75 av 5 skägglavar! I klass med Ola när han är i form. Verkar vara en trevlig och ödmjuk herre de gånger jag stött på denne ex-Sundsvallare…

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ Hannah
  John är ju en “grymt vettig kille” haha…

  @ Magnus Engström
  Tack för din creed MANGLARN men denna gång har du tyvärr allt för hög tilltro på mig. Att ett jämföra min växt mot John:s är som att jämföra Pommac med champagne, där jag givetvis är Pommac:en =(

 • haaal

  Bra bild!

 • Emelie

  Hur går det med länkningen ? :P

 • Nathalie

  @Hannah
  Man ska aldrig underskatta komplimangen/beskrivningen “lätt att ha å göra med”. Mellan dessa 5 rader ligger oerhört mycket mer! :) Det är en kärleksförklaring på djup nivå i pite! haha…

 • Pingback: 4klövern » John Lind – Bänkpress (FILM)()

 • John johnsson

  Låter som john var en duktig kille, men så var det knapast han var en utfyllnadspelare i Piteå. Men han är snygg när han är modell, vet ni om han är bi?