Diskutera inlägget: Veckans läsare Ulf Wikström !

Veckans läsare Ulf Wikström !

Ulf Wikström är veckans läsare på 4klövern.

Den ständigt hyllade Kappaarbetaren & smått legendariske Uffe Wikström är veckans läsare på 4klövern. När man träffar Uffe så märker man direkt att man har att göra med en person som är extremt målinriktad, ifall det gäller cykel, skidor, eller styrketräning så kan man känna hur det fullkomligen kokar ev entusiasm i saker han tar sig för & ger sig in på.

Uffe som under vasaloppet 2007 lyckades kriga sig i mål på en smått otrolig 206 plats som näst bästa norrbottning & endast styva 9 minuter bakom vinnare Oskar Svärd. Denna bedrift är nog svår för den “breda skaran” att greppa, men jag tror att alla som prövat på att åka skidor på någon typ av amatörnivå kan relatera till hur pass bra insats Uffe lyckades prestera. Att Uffe valde skidspåret var faktiskt en ren slump, kompisen Thomas Berger (länk) lockade med han i Kappas vasaloppsgäng under hösten 2003. 

I dagarna så är Uffe i full tränig under betydligt lugnare former. Men jag kan slå vad att vi inte sett det sista “dödsrycket” av denna karl. Jag ser milen i löpning under 35 min framför mig i glaskulan (när han når en ålder på styva 50 år & får en kris) 

Vi på 4klövern önskar Uffe all lycka med kommande satsningar (sportbaserade sådana)

  • tibban

    Det är ju en helt galen prestation!

  • Steken

    Ruskigt bra!

  • http://www.4-klovern.se ola

    Kan inte bli en så mycket bättre prestation som amatör, som dessutom jobbar skift. RESPEKT!