Diskutera inlägget: Veckans paleorecept : Rotmos med kryddiga biffar

Veckans paleorecept : Rotmos med kryddiga biffar

Snabbt, sjukt gott & bra!

Blomkål
Morötter
Palsternacka
Smör
Grädde
Persilja
Bladspenat
Köttfärs
Kryddor: chili, paprika & salt/peppar
1 ägg

Koka upp vatten & tillsätt blomkål/morötter/palsternacka.
Låt koka ca 8-10 minuter.

Gör biffarna under tiden. Blanda köttfärs,ägg & kryddor och forma. Stek sedan snabbt & därefter in i ugnen på 200 grader.

Kör rotsakerna med mixerstav till ett mos, tillsätt lite persilja & smör/grädde.
Lägg upp på en tallrik samt strö lite bladspenat över måltiden. Feel good.

20130201-232525.jpg

  • Hanna j

    Det där måste jag prova laga. Lät supergott!

  • Ola E (från mobil)

    Kvalité rakt igenom – saknar 1 råvara. Lingon, givetvis handplockade bland myggor & spyflugor !!