Diskutera inlägget: Stina Bergh – 1 Månad kvar

Stina Bergh – 1 Månad kvar

stinasem

Tankar om slutspurt

Nyss var det Januari, snö och start av projektet. Dryga 20 veckor träning och kost skulle avverkas offentligt och jag kan ärlig säga att jag aldrig har varit så nervös i hela mitt liv. Veckorna har rullat på, och nu börjar vi helt plötsligt närma oss slutet, och jag är grymt  peppad att lägga in en överväxel för att få ut så mycket som möjligt av det som är kvar.

Tillvägagångssätt

Jag kommer under den tid som är kvar, köra på som jag gjorde innan det blev dags för semester, då jag kände att det fungerade bra för mig. Blev ordentligt med vila under semestern , även om vi tog oss i kragen några dagar och körde nått kortare pass i värmen, behövde inte ta i överdrivet för att svettas sönder kan jag lova;) Något jag har känt dom sista dagarna är att i om att snön äntligen verkar försvinna och man ser barmark, kom löpsuget som ett brev på posten. Håller bara knäna så kommer jag försöka få in ett löppass och ett intervallpass iveckan utöver det jag kör i gymmet.

Mål att uppnå fram tills projektavslut

Som det känns nu så har jag klarat av mycket jag inte trodde ens  jag skulle vara i närheten av att klara av när vi startade projektet i Januari.  Jag menar, jag trodde aldrig att jag, som inte direkt är en fisk i vattnet ens sommartid, skulle få in en tanke i huvudet att kliva ned i vattnet sista April när det fortfarande är is kvar, och simma 950 m.  Tankarna och målsättningarna dom sista veckorna för mig, är att droppa nått kg till, få upp fart på löpningen och försöka njuta/svettas/maxa  av det som är kvar.

I med en växel till och kötta på!

/Stina

 • http://www.4-klovern.se ola

  Grymt jobbat Stina !!

  Precis som du beskriver så har du gjort många saker som imponerat stort på mig. Att du ställde upp på kanalsimmet var verkligen pannben rakt igenom =)

 • http://4-klovern.se Samuel Blomquist

  Grymt jobb! Bara ösa vidare!!

 • samuel

  lycka till. bara att hålla ut

 • http://www.4-klovern.se david

  BRAAA STINA!

 • Anna

  Grymt jobb Schtajna, särskilt simningen! Jag hade dock velat sälat med dig på isflaket!!! :)

 • Mattias h

  Mycket imponerande start i kanalsimmet. Dessutom teknik som borgar för en betydligt högre placering om du för köra lite mjölksyraträning!