Diskutera inlägget: 1 tips på 3 områden för att bli vältränad

1 tips på 3 områden för att bli vältränad

Jag tänkte beröra 3 områden med detta inlägg, och försöka göra detta väldigt enkelt och kortfattat. Alla vill ju bli vältranade, men många fumlar ofta omkring och kör 1000-tals olika övningar, 1000-tals olika dieter m.m. Så jag tänkte ge mina tips på den absolut bästa övningen, den absolut bästa maträtten & det absolut bästa sättet att koppla av på.

1. Frivändningen med stöt

Denna övning blir nog inte mer komplett. Du tränar hela kroppen. Du kan träna Tungt, lätt, explosivt. Benen, ryggen, trapsen, armarna, axlarna, bålen, ja allt är involverat. Och det bästa av allt. Du blir funktionellt stark. Så ska ni välja 1 övning i gymmet, så är frivändning med stöt THE SHIT!

2. Lax med fetaost, broccoli, potatis, morötter

I mitt tycke är detta den absolut mest kompletta måltiden som finns. Bra näring i form av proteiner, kolhydrtare & nyttiga fetter. Lätt att tillaga och framför allt mycket gott. Ni behöver inte krångla till det allt för mycket.

3. När jag får sitta ner med en god kopp kaffe, i gott sällskap.

Alla har olika sätt att koppla av på. Men det jag mår allra bäst av är när jag får sitta och känna lugnet med de jag tycker allra bäst om. Kravlöst, energi in & framför allt MIN återhämtning för kroppen.

Vad är era bästa tips för att lyckas?

Ha en trevlig dag!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Som vanligt mycket bra tips TTTT. Bör dock sägas att en övning som Frivändningen med stöt bör övas upp noggrant innan man lastar på ordentligt med vikt. (ev. ta hjölp av PT eller annan person med bra utlärningsegenskaper.

 • Jesse

  Ja, bjud upp på en instruktionsfilm ala frivändning med stöt?:)

 • Malla

  Det måste vara att fortsätta kämpa även om resultaten uteblir. Och att anlita en pt :)

 • Kim B

  Säger som Jesse en video hade inte skadat.

  Skulle själv behövt köra Frivändning och explosivt då jag inte är det för 5 öre och skulle nog kunna vinna mycket och bli mer explosiv.