Diskutera inlägget: Update från USA Mårten Jonsson

Update från USA Mårten Jonsson

 

 

 

För några veckor sedan så lämnade Mårten Jonsson Sverige för sitt collage äventyr i USA. Här nedan kan ni läsa Mårtens egna ord & tankar om USA livet hittils.

Nu flyter allting på riktigt smidigt här i USA. Har varit här i drygt en och en halv vecka och det känns väldigt bra. Har fått ordning med amerikansk telefon, skolschemat, fixat alla böcker och både träningen och skolan Har nu dagit igång på allvar. Har haft hektiska dagar med skolan och hinna med träningen. Skolan här är betydligt striktare än vad den svenska är vilket kommer vara en svår omställning men jag är säker på att det blir lättare och lättare med tiden.

Den största omställningen har hittills varit värmen, det är runt 30-37 grader varje dag och luft fuktigheten är enorm!

Gällande tränings möjligheterna här så finns det inget man kan klaga på. 6 splitter nya tennisbanor med minuters gång från där jag bor och i anslutning till tennisbanorna så finns ett fitness center med löparbanor inomhus, ett gym som är lika stort som iksu. Alla idrottsutövare här på skolan har också tillgång till ett ”trainer rum” som är bemannad 10 timmar varje dag.

Överlag så trivs jag väldigt bra med mina nya lagkamrater, alla kommer väldigt bra överens och det är hårt jobb från allas sida.

Nya update ska komma inom kort. Nu kommer laget främst att förbereda sig för en turnering som vi ska spela i Chicago om drygt 2 veckor där vi möter 4 andra skolor.

// Lean Machine