Diskutera inlägget: 2 månader kvar !

2 månader kvar !

bild (46)

Tjenare!

Ja, då var det bara cirka två månader kvar av projektet och det känns en aning stressigt. Jag har som många andra drabbats av en seg förkylning vilket gjort att jag inte kunnat tränat som jag velat de senaste veckorna. Jag har farit iväg till gymmet och deltagit i en del pass men det har blivit lite halvdant. Vila kanske hade varit det bästa men jag kände mig lite för pigg för det och för dålig för att gå för fullt. En skidresa förstörde dessutom tyvärr min rygg som jag hade blivit så bra i. Jag hade just börjat kunna springa. Det var ridån ner och börja om på nytt . I och med detta tappade jag lite motivation då resultaten inte pekade i samma riktning som tidigare och då träningen inte tillfredsställde mig på samma sätt, när jag inte kunde ta ut mig helt.

Som tur var blev förkylningen och ryggen bättre innan vi åkte på semester till Florida och jag har kunnat träna rätt bra här under den veckan som gått. Klimatet inbjuder verkligen till löpning, simning och långa promenader, vilket det har blivit en hel del av. Maten här är fantastisk men portionerna är enorma så det blir att dela ibland så inte kurvan pekar käpprätt åt skogen när jag kommer hem!;)

Nu fyller jag på med ny positiv och stark energi för att komma hem fulladdad och taggad till tusen. Nya mål ska tränas inför. Jag siktar på att springa Coopertestet på 12.40 och lyfta 50 kg i bänkpress.

Nu kuggar vi upp på allvar!

Soliga hälsningar från paradiset, Key West!

  • http://www.4-klovern.se ola

    Grymt jobbat hittils Anna !!

    Såg väldigt härligt ut på bilden =)