Diskutera inlägget: 2 veckor till “semester”

2 veckor till “semester”

träning

Tjenare!:)

Då var ännu några veckor av projektet avklarade,och jag har klarat av det som egentligen var mitt största mål under denna tid, Tjejvasan! Riktigt nöjd att jag kom i mål, trots att det stundtals kändes mer som att man åkte mer bakåt än framåt,  numera helt införstådd med innebörden av att ”bli bortvallad”;)

Jag har känt mig ganska stressad, då jag tycker att jag har stått still viktmässigt, trots att jag har vart noggrann med kosten och träningen. Efter Tjejvasan drog jag på en rejäl släng av influensa som ledde till ofrivillig vila i tre veckor, lätt att slira lite på kosten när man inte kan träna på, men jag skötte det ändå hyffsat, så äntligen fick jag  lite resultat på senaste mätningen. Kommer köra på hårt i två veckor till, innan det blir semester. Har fått ett program som jag kan köra utan gym osv så blir spännande att se hur detta funkar under en semesterperiod.

So long /Stina

 • Andreas

  Kämpa på Stina. De är ju så kul att se resultat, vilken kick man får…

 • Gustav À

  Kämpa på

 • samuel blomquist

  Man blir som stressad när vågen står still men jäklar va peppande när den visar mycket minus! Ni 2 (ante å stina) bör ju alltså vara rätt peppade efter söndagens invägning. Vilka resultat!

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Riktigt bra jobb Stina! Nu fortsätter vi!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Enormt bra jobbat hittils Stina !!

  Att kriga för visuella prestationer samtidigt som man ska åka tjejvasan är inte den lättaste uppgiften !!

  Detta kommer att bli MAGI när ni “går i mål” i början av Juni !!