Diskutera inlägget: 3 tips för att bli piggare i höstmörkret!

3 tips för att bli piggare i höstmörkret!

 

Höst, höst höst... Nu är den verkligen här och det är väldigt vanligt att man blir tröttare och mer inaktiv. Vi har haft en väldigt härlig sommar bakom oss och bara för att mörkret närmar sig och värmen försvinner så behöver det inte betyda att vi ska följa detta mönster också. Jag tänkte bidra med mina bästa tips för att bli piggare när höstmörkret närmar sig.

1. Om du inte redan tränar, börja träna. Detta kommer att kicka igång en hel del hormoner och lyckokänslor i kroppen. Vår bästa drog när saker och ting börjar bli tungt här i livet.

2. Ät regelbundet och ät produkter som går långsamt in i blodet. Att ha ett blodsocker som åker berg & dalbana blir allt mer påtagligt under hösten. Vi är mer känslig för dipparna än under sommaren när värmen och solen hjälper oss att bli pigga.

3. Var ute i den friska luften. Även fast det är kallt, så finns det kläder att ta på sig. Att få åtminstone 30 minuter frisk luft per dag anser jag som ett måste för att känna sig pigg. Det är väldigt lätt att stänga sig inne när det regnar och är kallt. Se på TV är ett skönt alternativ. Men tyvärr, den gör dig bara tröttare.

Hoppas ni fick lite tips om vad ni kan göra för att motverka denna trötthet! Ha en grym Höst och en trevlig Onsdag!