Diskutera inlägget: 4-5 veckor kvar till omstart

4-5 veckor kvar till omstart

20130410-131618.jpg

Nu har det gått ett tag. Närmare bestämt 5 månader sedan jag skadade mig.

Storfors. 1 dec. Vinst i Star Crossfit Games. Och en axel som blev total kvaddad. Men nu är jag här. Axeln är återställd till 85-90% och jag är sjukt taggad på att komma tillbaka. Jag vill tävla. Jag vill visa att jag kan bättre än vad jag presterade i nordiska mästerskapet i crossfit förra året. Frågan är dock. Hinner jag bli nog fräsch till i år?

Om 4-5 veckor kan jag & min sambo Hanna flytta in i huset som jag har renoverat. Då kan jag äntligen börja fokusera på min träning igen. Plus att jag kommer ha tid till att blogga mer. Så som jag brukar säga.

Håll ögonen öppna!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Kommer denna omstart att dokumenteras bättre på 4klövern än vad ditt husbygge har gjort ?

  • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

   Denna omstart kommer att dukumenteras mer. Mitt husbygge har egentligen inget med klövern att göra. Men för de som är intresserade så blir det någon typ av dokumentation när allt är färdigt.

 • Funderdsam

  @Tomas, trodde denna blogg handlade om er och era liv. Ditt hus har väl varit en stor del av ditt liv den senaste tiden så jag tycker visst att den har nått med 4klövern att göra och att det skulle va kul att följa. Man fick ju följa X:ets husbygge?

  • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

   @Fundersam

   Det stämmer att den handlar om det. Däremot anser jag inte att man behöver dela med sig om allting. Därav huset är en del. Dock kommer jag visa lite bilder när allt är färdigt.

 • Ola E (från mobil)

  @ fundersam
  Jag är helt PÅ DIN SIDA i detta !!

  TTTT –> gör OM — Gör RÄTT !!