Diskutera inlägget: 4klöverns styrketräningsskola med fria vikter del 6 (FILM) (Axlar)

4klöverns styrketräningsskola med fria vikter del 6 (FILM) (Axlar)

Hej & Hå! Då var det dags för nästa del i 4klöverns styrketräningsskola. Denna gång så kommer vi att gå igenom axlar. Denna relativt lilla muskelgrupp som många har så svårt med att träna rätt. Här ska ni nu få ta del av våra tips till att förbättra er axelträning. Som vanligt så jobbar vi med väldigt hög volym och var tvungen att dela upp Axelfilmen i två delar. Så nästa del kommer redan imorgon!

Övningar

-Press bakom huvud
-Sittande hantelpress
-Stående militärpress

Lycka till!

 • amatör

  Tycker ni ska hålla i en träningsskola som man kan va med på !!!! Många bra tips (och dips !)

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ amatör
  Ifall vi skulle anordna en styrkeskola IRL skulle det finnas intresse från fler än bara dig? tex. någon eller några kompisar?

 • A

  Det skulle de definitivt göra!

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ A
  Kul att höra! Visst skulle vi kunna anordna ett sådant evenemang. Skulle dock kräva ganska så mycket planering & tid. Sen måste man ju ha ett “hum” om hur många som ev. skulle vara intresserade.
  Tror du att det mest är frågan om träning med vikter (stänger, hantlar) ? Eller är själva CrossFitdelen med kettlebells också av intresse?

 • amatör

  Kan bara svara för mig själv och då är träning med vikter mest intressant ! Tror det är jättemånga som skulle vara intresserade. Sätt upp ett “anslag” här på hemsidan och så får man väl anmäla sig via mail. Man kan ju även tänka sig ett anslag på Step In !

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ amatör
  Jag har redan börjat rycka i lite trådar & det skulle garanterat vara en kul grej för både er intresserade & vi på 4Klövern.
  Vi får se vad som händer.
  Tillsvidare får ni använda styrkeskolan som ert verktyg till livet med vikter =)

 • A

  stänger osv, fast crossfit är intressant det också!:) styrkeskolan är intressant och ger svar på en del frågetecken!:)

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ A
  Ok jag förstår! Kul att styrkeskolan ger dig svar på frågetecken!
  Ifall du har problem i dagsläget går det ju alltid att fråga någon anställd på gymmet eller någon av oss inom 4Klövern, eller givetvis någon av alla andra som är hängivna träningsentusiaster!

  Lycka till !