Diskutera inlägget: 4KTV – CrossFit, Vägen tillbaka (FILM)

4KTV – CrossFit, Vägen tillbaka (FILM)

Nu har jag börjat kicka igång min träning lite smått igen. Jag kör 1-2 crossfitpass/vecka. Knäet blir bättre och bättre och min axel är så gott som återställd. Så framöver kommer ni få se fler pass postade här på 4klövern.

Det som var fokus med detta pass var att jobba på svagheter. Egentligen brukar jag vara rätt duktigt på att gå på händer. Men stressen & pulsen i ett pass gör att man tappar tekniken totalt. Finns oerhört mycket att jobba på här, som ni själva kommer se på filmen.

Passet var:

– Handstående gång 40 meter- 10 Kettlebell svingar 32kg
– 20 Goblet squat 16kg
– 30 Burpees
– 20 Goblet squat 16kg
– 10 Kettlebell svingar 32kg
– Handstående gång 40 meter

Vi hörs!

 • Robban

  Härligt att du är påväg tillbaka Tomme! Ser fram emot att sparras mot dig inom en snar framtid!

 • Simon

  Härligt att se dig på väg tillbaka Tomme, och väldigt kul och underhållande med film! :)

 • olaenberg

  Ruskigt skön wod !!

  Håller med föregående talare. Ingen är gladare än mig (med reservation för dig själv) :)