Diskutera inlägget: Amfibiemannen 3 days out – Tack till Åströms Ur & Optik / Camp 4 You!

Amfibiemannen 3 days out – Tack till Åströms Ur & Optik / Camp 4 You!

 

bild-10

 

Är nu 3 dygn kvar till dagen vi pratat & tränat om 1 år. Allt känns stabilt och under kontroll, träningen är sedan några dagar tillbaka väldigt mycket lugnare där vi fokuserar på att hitta formen till 100% med vila, mat och finjusteringar så allt känns bra.

Specialfenorna kom till Piteå igår & Mattias har testat dem:

bild-61

– Fenorna går betydligt snabbare än ett par vanliga gummifenor. Gjutna i carbon så skapar det en helt annat tryck vilket i sin tur kostar mer energi. Så vi får inte förivra oss och släppa på allt vi kan på simningarna, då kommer krampen. Nu är det lite finsjuteringar med hur vi fäster dem på ryggen bara. Kommer kika på detta tillsammans med Tobias Marklund under morgondagen.

– Nu är alla förberedelser klar och jag känner mig otroligt laddad. Benen blir lättare och piggare för varje dag nu och på lördag är det bara ett som gäller avslutar Mattias efter några kilometer simning & löpning med nya fenorna.

 

Vi återkommer med ett pre-race talk i videoform på fredag!

 

Vill skriva ett stort & varmt TACK! till sponsorerna Åströms Ur & Optik samt Camp 4 you som gjort det möjligt att få köra tävlingen med dessa fenor. Betyder oerhört mycket att få er stöttning och förtroende.

logga

camp_4_you_ny

 

 • tompee3

  Detta ska bli extremt kul. Jag tror på en topplacering. Gör mig inte besviken;)

 • Hanna E

  Lycka till nu, håller alla tummar och tår!!!:)

 • olaenberg

  Håller med föregående “talare” —-> STORT lycka till grabbar (Ja Hällgren du är också en grabb, på ett magiskt vis) :)

  Jag tror stenhårt på er !!

 • mattias

  Tack ska ni ha allihopa! Börjar vara sjukt nervös, blir grymt mycket pannben och köttande. Hellre död än missnöjd. Har man inte spytt så har man inte tagit i! Verkar bli riktigt starkt starfält vilket är kul fast ändå inte så hoppas inte på för mycket Tomme:)

  Ola: Den tackar jag speciellt för:)

 • Agent inom konditionsidrott

  Heja heja !!!!!!!!

 • Anna H

  Äntligen är dagen som ni tränat inför så länge snart här. Ni har gjort ett enormt bra jobb. Nu kanske man får se och umgås med sin man annat än i träningskläder och våtdräkt! :)

  Lycka till nu, jag kommer följa er på appen!