Diskutera inlägget: Andreas – sista veckorna

Andreas – sista veckorna

Nu är de bara sista veckorna kvar på detta projekt.

Hur ska jag då summera detta? Motivationen har åkt berg och dalbana. Från att vara på topp när jag tog personbästa i mark till att knappt orka stiga upp ur sängen. Orsaker och händelser har funnits och varit anledningar till båda formerna. När man har barn på dagis får man räkna med att dom drar hem förkylningar. Å Ja, jag har nu varit förkyld under nästan hela denna vår.

Ett av mina mål var att bli en pigg pappa som orkade leka med sitt barn å inte bara satt i soffan när man kom hem från jobbet, dit har jag kommit. Ett annat mål var att nå 95 kg, dit hinner jag inte under detta projekt. Allt har jag självklar kunnat göra bättre, de kan man alltid. Men jag ska ner dit, de kan jag lova.

Jag hoppas att jag kunnat inspirera några där ute, framför allt ni pappor. Man behöver inte alltid vara bäst på allt. Men man behöver vara bäst för sina barn…

Bää

  • Ola E (från mobil)

    Otroligt bra textrader Ante.

    Nu är det bara att ösa på sista veckorna !!

  • hemmings

    Kloka ord! Kämpa på nu Sandberg sista veckorna.