Diskutera inlägget: Anna Hällgren – 1 månad kvar !

Anna Hällgren – 1 månad kvar !

Anna H

Nu är det alltså bara en månad kvar och tiden har rusat iväg, speciellt nu på slutet. Det kommer kännas tomt när det är över, samtidigt som det ska bli skönt att kunna unna sig lite mer av det goda i sommar utan att känna ångest över vad vågen och måtten visar. Träningen kommer inte vara några problem alls, jag har hittat ett bra och sunt upplägg som passar och stimulerar mig. Det har blivit som ett gift igen och jag vet vad kroppen klarar och behöver för att må bra..

Jag har tidigare spenderat en hel del av min träningstid i gymmet men i och med vårvädret och sol ute har jag den senaste tiden fokuserat mer på löpning och bålträning hemmavid. Jag springer tre ggr/ veckan, två intervallpass och en långlöpning. Gymmet försöker jag få in två ggr/vecka och minst ett simpass i veckan ska jag lägga in nu. Har tyvärr haft problem med halsen sista dagarna och tvingats till vila, jag hoppas det är snabbt övergående så jag kan fortsätta köra hårt sista tiden.

Min målsättning har ju varit att springa coopertestet på ca. 12.40, det kommer absolut bli tufft men får jag bara tillfriskna nu och kunna träna på så vill jag tro att det ska gå. Jag hade även ett mål om att ta 50 kilo i bänkpress. Det kändes som ett rimligt mål när jag höll på som mest men inser att det blir svårt nu när jag minskat ner på styrketräningen och får nog fokusera på mina andra mål istället .

En annan målsättning som jag satte upp i början av året var att utmana mig själv mer. Både träningsmässigt men även i andra sammanhang, att våga testa nya saker trots rädslan att misslyckas. Att söka till projektet blev steg ett, nu har jag även simmat mig genom en iskall “bajsbrun” kanal. Jag klarade det trots mina hjärnspöken som trodde annat. Ett annat mål blir att träna frisim, 20 längder utan stopp ska jag klara innan projektet är slut. Jag ska nämligen ut i kanalen igen och tävla i sommar!

Sist men inte minst tänker jag springa något lopp, inte för att jag måste utan för att jag har fått mersmak av den adrenalinkick det ger att stå på startlinjen, för att inte tala om mållinjen! ;)

Varje deltagande i något är en erfarenhet rikare!

Sista växeln, häng på eller börja nu. Det är aldrig försent att Kugga upp!

// Anna

 • stina

  20 längder fritt kommer gå hur lätt som helst för dig:)

 • http://www.4-klovern.se ola

  Du är GRYM Anna !

  Jag älskar tävlingsmänniskan som bor inom dig! Ger oss dessutom sköna skratt när vi fångar x antal uttryck på film =)

 • Anna

  Vinna kanalsimmet 1:a gången du är med imponerar stort! Och att se dig tävla igen efter att ha avslutat din aktiva kariär glädjer mig väldigt. Ser fram mot att få se dig dominera pdol pärsen där jag skulle bli förvånad om du inte är snabbaste tjej igen.

  Kul att ha fått tillbaks sin träningskompis.Fast du var ändå 2:a i familjen känns trots allt bra:)

 • http://www.4-klovern.se david

  Du har imponerat stort Anna! Verkligen.

 • Mattias h

  Ok jag skrev på fel inloggning det är alltå inte anna som har kommenterat sig själv:) måste nog skaffa varsin dator….