Diskutera inlägget: Anna Hällgren – Igång på allvar !

Anna Hällgren – Igång på allvar !

IMG_2375

Hallå där!!

Då var vi inne på 3:e veckan av projektet och jag har kommit igång på allvar. Det känns väldigt inspirerande att träna efter de scheman jag har fått, hade det inte varit för att min rygg blir för dålig ibland skulle det vara svårt för mig att vila. Nu har dock vilan kommit naturlig då värken blivit för stor.

Det har ändå blivit fem pass/vecka blandat med bål/core, styrketräning och kardio. Jag har under dessa veckor ändrat om kosten en del, jag äter oftare men mindre portioner med lite kolhydrater, mycket protein och grönsaker. Fördelen med den kosten är att jag kan äta det mesta och det blir inget krångel när man är bortbjuden, jag väljer bara bort kolhydraterna eller tar lite av dem. Jag mår redan mycket bättre och känner mig piggare. Jag måste ändå erkänna att det är grymt svårt att hålla sig undan godisskålen hos svärföräldrarna så nu blir det att ställa dit en egen skål med nyttigare alternativ! ;)

Detta projekt verkar ha smittat av sig till några av mina vänner som fått blodad tand för träning. Det är roligt när man kan träna tillsammans ibland och surra ikapp lite, två flugor i en smäll, ett tips istället för att gå till ett fik!

Måste passa på att tacka för all den positiva feedback jag har fått, både av de jag känner men det kommer även fram folk som jag inte känner på gymmet och önskar mig lycka till. Det är riktigt roligt och gör mig ännu mer motiverad och taggad.

Nu har jag kommit in i goda vanor och fortsätter så, gör det du med. Bestäm en tid, dra med dig kompisen eller kollegan, det blir mycket lättare att ta sig iväg och du kommer vara så nöjd efteråt.

Ha det bra alla, vi ses i träningsdimman!

// Anna

 • amfibiemannen

  Kul att se hur hårt du sliter. Fast jag är inte förvånad! 42 armhävningar första gången hur förbättrar man det? Ok dom var inte helt strikta men med tanke på att många måste göra på knä för att orka ens 1 så var det mycket imponerande!

  Vore en katastrof om du skulle vara bäst i familjen vid projektets slut…..

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Bra text Anna. Jag vet att du inte kommer vika ner dig. Fortsätt kriga!

 • S.G

  Härligt kämpat, bara att ösa!

 • samme

  lycka till

 • Ida

  Kämpa på du är svinduktig!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Bra krigat Anna !! Du visade direkt att du har en vinnarskalle. Detta kommer bara bli bättre & bättre för varje vecka =)

 • INKAS

  Vet väl att Du kan satsa ordentligt när Du väl har bestämt Dig. Nyttigt godis kan jag fixa till skålen (mörk choklad, nötter, mandel åså en liten gnutta Polly:)