Diskutera inlägget: Anna-Lotta Edman – 1 månad kvar

Anna-Lotta Edman – 1 månad kvar

Hej där!

Nu är det endast en månad kvar av projektet och det är helt otroligt vad tiden har gått fort! Det känns som att det nyss var januari och man satte sin fot på gymmet för första gången. Med facit i hand har det gått riktigt bra såhär långt och det känns som att delmålen och huvudmålet kommer att kunna bockas av vid projektets slut. Jag känner att jag har lyckats få in träningen som en motiverande och naturlig del i vardagen igen och jag känner mig redan starkare, piggare och mer uthållig. Man ser visuella resultat och en nedåtgående viktförändring men än är jag inte riktigt där jag vill vara. Nu är det ända in i kaklet som gäller sista fyra veckorna och förhoppningsvis kommer jag att kunna bocka av även de punkterna om en månad.

Tankar om slutspurt & tillvägagångssätt

Jag har nyligen haft en veckas skön solsemester med alldeles för lite träning och alldeles för många Rom och Cola ;) Nackdelen är att jag förlorat en viktig vecka av detta projekt men fördelen är att jag nu är fulladdad med ny energi för att orka klara av slutspurten! Jag kommer att köra på som vanligt sista månaden med träning och strikt kost. Ska däremot växla upp träningsdosen för att få en fin effekt av det jag hittills byggt upp.

Mål att uppnå fram till projektavslut

Utöver de delmål som jag redan har lyckats uppfylla, vill jag nå optimal vikt och se tydligare visuella resultat. Mitt outtalade viktmål innan projektet startade var att gå ner 5 kg och där är jag nu om man bortser från de 3 ynka hekton som kvarstår. Med vittring på målsnöret och visuellt facit i hand känner jag dock att ett par kilo till i viktnedgång inte skulle skada och därför ska jag växla upp några nivåer och ge järnet sista månaden. I brist på egna bilder bjuder jag idag på lite träningsmotivation i min smak ;)

Nu kööööööör vi!!

/A-L

Träningsmotivation i min smak

 

 • http://www.4-klovern.se ola

  Kanon-bra text Lotta !

  Ibland kan det va bra att backa och ta sats, samla energi för att senare nå högre !

  Du kommer att klara detta galant, kör hårt nu =)

 • Stina

  Köper bilden rakt av;)

 • http://www.4-klovern.se david

  Nu är det bara hålla i det här kussen!! Sjukt bra!!