Diskutera inlägget: Att våga utvecklas som människa (Videoblogg)

Att våga utvecklas som människa (Videoblogg)

Att våga bjuda på sig själv kan för många vara aningen svårt & jobbigt. En öl eller fem brukar ofta lösa detta problem för många människor men måste det verkligen vara så?

På träningsforumet Kolozzeum (sekten) postar jag nästan dagligen upp videobloggar om träning, kost samt livet i övrigt. En väldigt positiv sak som mina V-loggar fört med sig är att väldigt många andra också vågat pröva V-logga. Personer som på deras 1;a V-logg nervöst klämt fram ett par ord med total kameraskräck V-loggar nu helt oberört & pratar om det ena & det andra med stor humor & stabilt intryck. Dvs. Dom har våga utveckla sig själva, utmana sig att göra något som från början kändes väldigt obekvämt.

I helgen så tog jag detta 1 nivå högre än bara att prata. Jag spelade nämligen in en V-logg där jag sjöng. Detta spårade ur på ett enormt skönt sätt & helt plötsligt så hade 3-4 st vågat sjunga dom med :)

Det jag vill säga med denna text är att man alltid börjar någonstans. Ifall man vågar ta ett steg, så blir nästa steg ett hack närmare det ändamål man strävar mot att nå.

Ola Enberg

Klanje

Chrille Lagerskog

Måsse

 • Hanna E

  Sekten har aldrig varit mer sektlik!!! ;)

 • Peter

  Helt jävla rätt att ta första steget och verkligen våga är första steget mot en personlig utveckling. Mer kloka inlägg i den stilen tack! :)

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ Hanna E
  Sekten är bra grejer =)

  @ Peter
  Tack Peter!! Jag ska försöka att göra fler inlägg av denna typ !! Skoj att du gillade det :)

 • JK

  Skön röst Ola, Idol 2013 nästa.
  Passar ju bra med deffen också.

 • amfibiemannen

  Du har ju fan sångröst imponerande!

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ JK
  Haha!! Ja det skulle vara det ! Tack för creed =)

  @ amfibiemannen
  Tack kompis !! Någon typ av röst iafa. dock inget att hänga i julgranen !