Diskutera inlägget: Balans, balans, balans

Balans, balans, balans

 

Jag har sagt det förr. Men balansen är det viktigaste vi har. Nu menar jag främst balansen till livet och allt som hör där runt om. Sen är ju givetvis den vanliga balansen bra också.

Det gäller att fundera hur man själv fungerar för att undkomma allt som tillför negativ energi. Eller, mycket handlar om att kunna hantera den negativa energin och göra något positivt av det. Här handlar det om balans. Hur mycket kan man släppa in i sitt inre utan att bägaren rinner över. Mitt tips är att inte försöka ta allting personligt, utan när det kommer en negativ svärm mot dig, tackla dig då rakt igenom och låt ingen få sticka dig och injicera det negativa giftet. För det är det vi vill bli av med.

Negativiteten bidrar till en sämre handlingskraft, den är en blodsugare som suger ut allt som har med glädjen till livet att göra, den får oss att känna oss otillräckliga och inte minst den färgar av sig utåt och man blir en mindre attraktiv individ. Jag vet, detta låter aningen betungande, men detta är det verkliga livet. Så istället för att se allt på den mörka sida, skratta åt det istället och känn hur ni genast fick ett leende på läpparna och livet kändes helt plötsligt lika lätt som snöflingorna som snart börjar falla ner mot marken!

 

Såhär ser min dag ut:

06:30 – 07:20 – Spinning + Stryka (CHECK)
08:00 – 09:00 – Företagspass – CrossFit (CHECK)
12:00 – 13:00 – BodyPump
15:30 – 16:30 – Styrka grenspecifikt. Fotboll
16:30 – 19:30 – Jobb i Reception
19:30 – 24:00 – Julbord på Golfklubben, samt lilla julafton med klövern.
2400 – 07:00 – Sömn

Med ett leende på läpparna önskar jag er en riktigt trevlig FREDAG!

  • Amatör

    + och – människor !!!

  • Marmelad

    7 timmars sömn efter det där. Inte undra på Att du får påsar under ögonen och ser trött ut på steppande. Men du är så söt ändå! Puss

  • http://www.4-klovern.se ola

    Mycket bra inlägg TTTT ! Tyvärr finns det alldeles för många energitjuvar i vår omgivning som accepterar att bli stuckna av denna bisvärm!