Diskutera inlägget: Barfota-morgon-löpning med goda vänner

Barfota-morgon-löpning med goda vänner

20120509-173606.jpg

Att fara ut och springa precis när solen har stigit upp, precis innan den större delen av mänskligheten har vaknat, innan ljudet av fågelkvitter och vindpustar förvandlas till motorsurr från bilar, precis innan kroppen har förstått att den verkligen ska stiga upp och aktiveras. Det är känsla det. Efteråt när jag sitter här och dricker mitt morgonkaffe och njuter av euforin som infinner sig efter detta pass så förstår jag att detta är det jag har saknat. Löpning, Barfota, Vänner & Solsken.

Nu drar jag till Stockholm, Vi ses på 2 dagar. Ha en trevlig dag!

  • David2

    Det ger en sjuhelvetes pepp att trigga igång direkt efter uppvaknande! Får man trevligt sällskap och frisk luft därtill så lyfter sig humöret ytterliggare en nivå :)