Diskutera inlägget: Björn Grahn – Smekmånaden är snart över !

Björn Grahn – Smekmånaden är snart över !

Bjersa

Det är nu snart en månad sedan projeket =det nya livet startade. Motivationen är på topp. Man träffar på nya sköna människor. Nya kost och träningsvanor ska läras in och allt är nytt och spännande.

Ang. kosten hade jag bestämt mej innan projeket startade att kämpa hårt. Dvs. följa de kostråd jag får och helt avstå från kvällsmackan, godiset och småkakorna som under en vanlig dag åker ner i magen i ganska stora mängder knappt utan att jag märker det. Detta trodde jag var min stora utmaning.

Den diet jag nu följer innebär att jag äter något 6 ggr om dagen och mitt blodsocker känns lika stabilt som en atlantångare. Det har i sin tur inneburit att det hittills varit enkelt att ta kloka beslut när det gäller allt som stoppas i munnen.

Ang. träningen har jag inte kommit upp i de mängder som jag själv önskar. Detta beroende på att kroppen helt enkelt inte är van. Några skavanker, träningsvärk och en förkylning har också  påverkat. Detta var ganska väntat och jag räknar med att kunna öka träningsdosen efter hand.

Snart en månad in i projektet börjar den riktiga utmaningen. Det är nu som det nya spännande ska bli dagliga rutiner som ska följas. Inte bara projekttiden ut, utan helst hela livet. Även de dagar man inte är så motiverad.

// Björn

 

 • Micke

  Blåsmark Bombers tycker det är fusk att Deep Bay Bombers anlitar fysproffs under lockout-säsongen. Det lutar åt en anmälan till högsta instans, dvs Stenberg!

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Riktigt bra krigat Björn! Din resa kommer bli hur grym som helst! Jag tycker du har börjat på bästa tänkbara sätt.!

 • Ola E (från mobil)

  Dina resultat efter 1a mätningen talar sitt tydliga språk. Du är på helt rätt väg Björn !!

 • Ullis

  Jag är nyfiken på vad du äter, Björn. :)

 • Bubblan

  Så småning om kommer det i princip inte att finnas dagar då du inte är motiverad! ;)