Diskutera inlägget: Bötfälld och Skamsen!

Bötfälld och Skamsen!

Jag Mattias Jonsson erkänner mig här med skyldig och tar mina böter för mitt brott mot 4klöverns brottsbalk, paragraf 9: Uteblivning av utlovad ringning vid viss tid till annan 4klövermedlem. I detta fall var det Tomas Åström som var brottsoffret, vill här med passa på att be om ursäkt för mitt dåliga beteende och lovar bättring till framtiden.
Tar mina 4 dagsböter x 300kr på största allvar och så fort jag fått ditt kontonummer kommer pengarna att börja rulla in.

Som motivering till dommen i det här fallet lyder från Huvuddommare Ola Enberg:
-Som MVP i 4klövern har du ett stort ansvar att alltid hålla vad du lovet! Ingen hänsyn tas till att du är nyförälskad och höstfräsch!

 • Tomas Åström

  >Ursäkten godtages;) mitt kontonr kommer via sms.

 • M

  >Intresseklubben antecknar…

 • Ogga

  >Din mamma antecknar!

 • Sunstick!

  >Dåligt av Matte, får erbjuda några middagsbiffar + efterrätt till herrn tkr jag, betydligt mer tidskrävande bot!

  Ser även att ni sticker hårt överallt som vanligt! // Blött party me små kids!