Diskutera inlägget: Boxning med jocke holmén (FILM)

Boxning med jocke holmén (FILM)

Idag så sprang jag och Jocke iväg till Step in och körde en timmas boxningspass. Oerhörd energi och intensitet i passet. Jag är verkligen inte van vid denna träningen och inte heller van boxare, Men jag är ju tvungen att lära mig nu när jag ska utbilda mig till combat instruktör. Dock var det de roligaste passet på väldigt länge. Vilken känsla det är att få slå sig helt slut på en stor och tung säck. Armar och ben var som spaghetti. Enjoy!

(Obs, tekniken går definitivt att förbättra)

 • Anonymous

  >1a visningen på youtube /Erik Söderlund

 • Tomas Åström

  >Haha;) kul!

 • Anonymous

  >förstår att ni är oseriösa eller det måste ni vara, för jag såg absolut ingen boxning….

 • Streetfighter HANK

  >Kunde bara se ett snabbt klipp som hade med träning att göra! Det var några reps på marklyft! Trodde detta var en träningssida inte en våldsuppmuntrande gatuslagsmål fight!