Diskutera inlägget: Bränd i Turkiet

Bränd i Turkiet

Okej! Dum som man var igår när man skippade solskydsfaktorn i skuggan. Det tar på mer än man tror. Min axlar mår inget vidare, men med min nya klädsel så lyckas jag åtminstone sola benen och magen iaf.

Idag har Petra kört Vattenzumba med deltagarna. Vi har Ca: 29 grader och sol för tillfället. Jag tror de börjar bli aningen möra i kroppen då vi tidigt imorse körde löpning och stenhårt CrossFit pass.

Igår hade vi som sagt lite löpskolning. Jag märkte att filmen som lades ut igår fungerar inte om man inte ser med t.ex. Safari, så här kommer en kort ihopklippt film från detta.

Hoppas ni har det bra hemma i Sverige! Vi ses snart!

  • Kent

    Ingen utlandsresa utan en rejäl solbränna, standard juh! :)

  • http://www.4-klovern.se ola

    Ser magiskt ut TTTT !