Diskutera inlägget: CrossFit bana hos Axel!

CrossFit bana hos Axel!

Imorse så har jag varit och kört en grym CrossFit bana hos Militären/multisportaren/fightern Axel Salomonsson. Morgen började inte bra med att Petter ringer och väcker mig 09:15 imorse. Jag skulle nämligen ha varit hos Axel 09:00. Förbannad så kliver jag upp och skiter i frukost och sticker dit. Cirka 09:25 var jag där.

Hursomhelst. Jag körde igenom banan och jag kan bara säga att det var syra och framför allt PULS från första steg. Jag ska inte avslöja allt för mycket då jag ska redigera ihop en film från detta pass. Så inom någon dag finns filmen här på bloggen. Tillsvidare får ni nöja er med lite bilder:

Axel tar på sig västen.

Bra träningsredskap.

Laddad att köra igång.

Ha en bra Söndag!
  • Ola Enberg

    >Mycket intressant! Besviken att man inte fick någon invite !

  • Tomas Åström

    >Nästa gång är du med!!!