Diskutera inlägget: CrossFit tävling om 2 veckor

CrossFit tävling om 2 veckor

Jag har faktiskt inte nämnt något om detta tidigare. Men jag ska vara med i en CrossFit tävling som annordas av S.T.A.R här i Piteå. Tävlingen kommer att köras den 1:a december på deras anläggning i Storfors.

Givetvis har jag höga krav på mig själv att prestera här hemma. Dock så ligger jag i en träningsperiod då jag lyfter lite tyngre och lite mindre uthållighet för tillfället. Men förhoppningsvis ska nog formen vara god till tävlingen. Hoppas att det blir mycket publik, så kom och hejja ni som har möjlighet! Vore riktigt skoj. Tror att detta kommer bli grymt!

För mer info om tävlingen, in och kika HÄR

  • http://www.4-klovern.se ola

    Vilka kommer ?? STAR !! Någon sneak peak på anmälda ?

    Tomme !! ALLA förväntar sig att du ska vinna !! Pallar du pressen ? #Skoj #Ironi

  • Robban

    Du kommer rocka fett Tomme! Blir tidig lördagsträning så man kan komma och hejja på dig!