Diskutera inlägget: Dagens CrossFit Pass!

Dagens CrossFit Pass!

Då var det dags för Dagens CrossFit pass, som egentligen är Fredagens CrossFit pass. Hursomhelst så träffade jag Robert Bergvall (Skidentusiasten). Inte Robert “Berget” Bergwall som bygger. Robban hade i alla fall gett mig en utmaning. Han hade gjort 10 chins + 10 dips i 10 set på (jag tror tiden var) 8.25 minuter. Vilket är en sinnessjukt tempo.

Jag testade detta och det gick riktigt bra ända fram till runda nr 5-6 då triceps började krampa rejält och tappade all kraft. Så min tid slutade på 10:05. Chinsen var inga problem alls, utan det var dipsen som var min svaghet. Bör tilläggas att jag körde bänk 5 minuter innan, vilket kanske inte är att föredra. Testa gärna själv och se vilken tid ni får.

Här har ni filmen. Och Grymt jobbat Robban!

 • Robert B

  Såg bra ut, tror du blir farlig om du inte kör bänk innan :-)
  jag sprang 60min innan belastar dock inte överkroppen nämvärt.
  ska prova din utmaning Cindy (nåt sånt) såg att det fanns en video får studera tekniken först.

 • http://www.4-klovern.se ola

  Grymmmm… Insats av er båda!

  Enkel challange som de flesta kan prova på, går ju om man vill att justera ner till 50 av varje!