Diskutera inlägget: Dagens CrossFit pass "Chins & Burpees" (FILM)

Dagens CrossFit pass "Chins & Burpees" (FILM)

Ni som ihärdigt läser vår blogg kommer ihåg att jag körde ett pass i somras med Chins & Burpees. Detta pass fick ni inte se någon film från. Men nu har jag lyckats knåpa ihop filmen från detta pass. Ni som vill testa på något som har riktigt mycket PULS, då är detta passet för er!


WOD

10 Chins
10 Burpees

10 rundor på kortast möjligaste tid.

Någon som vill utmana?

 • Holle

  >Jag utmanar dig!

 • Anonymous

  >värsta chinsen jag någonsin sett

 • Johannes

  >Bra jobbat Tomas! Tycker inte att du brukar ge 100% varje pass, men denna gång såg jag lite GNISTA!!!

 • Henke

  >Fint pass!
  Burpees och Chins/Pullups fungerar utmärkt ihop.

  Anonym:
  Finns något som kallas kipping pullups, det var detta han körde!

  Mvh

 • Petra

  >lätt att jag utmanar :)

 • Tomas Åström

  >Anonym:

  Så som Henke skrev så kallas de jag gör kipping pullups. Här använder du hela kroppen istället för bara dra sig upp med armarna. Att köra så är väldig vanligt i CrossFit. Du måste dock ha hakan ovanför stången och helt utsträckta armar i bottenläge.

  Jocke & Petra:

  Det ser jag fram emot;)

 • Tomas Åström

  >Ser att ljudet försvunnit på slutet. Så ni som undrar vad jag säger så är det i likhet med: "Jävulskt jobbigt. Att ta sig under 10 minuter var lite väl hög tilltro. Morgonpass, strax exter 8. OLA: you gotta loooove it"

  There you go!

 • Erik

  >Bra krigat! ska def testa denna crossfit.

 • Ola Enberg

  >Bra jobbat Tomme! Tror ej att folk inser hur jobbig denna challange är innan dom prövat på den själv!

  Johannes: Skulle vara intressant ifall du kunde utveckla din kommentar ang. Tommes inställning till träning.
  Du måste förstå att Tomme är en kille som leder pass & försöker att bete sig på ett bra sätt i gymmet. Skrikande & hög ljudvolym behöver inte betyda att man lyfter mera vikt! Känns faktiskt ganska så patetiskt för mig med personer som beter sig så, men visst: på tunga basövningar och grisiga topset ska man def. visa att man äger vikten & döda ut! Men folk som skriker i cablecrossen kan ju hellre uppsöka någon hockeyklack & ta ut sina aggresioner där……

 • Robert B

  >Provade passet, håller med armarna håller definitivt på att ramla av efter.
  klockade tiden till 10:58. med viss reservation för något dåligt utförda burpees (första gången). nästa helg siktar jag på under 10min.

 • Tomas Åström

  >Haha, men satan Robban! Där imponerade du stort i mina ögon. Keep up the good work ;)