Diskutera inlägget: Dagens CrossFit Pass! (FILM)

Dagens CrossFit Pass! (FILM)

Träningen börjar ta sig lite mer nu. Jag har varit i en liten svacka med alla skador och div. åtagande. Men de senaste veckorna har jag faktiskt kunnat träna på helt OK. Första passet på länge som jag kände att jag faktiskt börjar komma lite i form igen.

Idag körde jag ett upplägg som kallas för EMOM (Every minute of the minute). Alltså du startar om varje ny minut med de övningar som står uppskrivna. Väldigt skönt koncept tycker jag. Så här såg mitt pass ut:

EMOM 21 minuter

Min 1-7
– 3 Marklyft 130kg
– 3 Handstand pushups

Min 7-14
– 3 Marklyft 140kg
– 3 Handstand Pushups

Min 14-21
– 3 Marklyft 145kg
– 3 Handstand Pushups

Sista rundan gjorde jag 10 Handstand Pushups i rad!!!

Äckligt jobbigt pass. Länden känns som ett järnspett just nu. Dock är jag faktiskt riktigt nöjd över detta. Totalt: 63 Marklyft på 21 minuter mellan 130 – 145kg och 70 Handstand Pushups. Får ses som godkänt.

Film från första rundan på 130kg

Film från första rundan på 140kg

Film från första rundan på 145kg

Gjorde även ett nybörjar misstag idag:

bild