Diskutera inlägget: Detta är livets utmaning

Detta är livets utmaning

För lite drygt 1 år sedan så stod jag på startlinjen för min första CrossFit tävlingen. Känslan innan högtalarna ljöd 3.2.1. GO, var ungefär samma som när man var yngre och väntade på att dommaren skulle blåsa i visselpipan. Lika Nervös & lika förväntansfull.

Man lämnar alltid en tävling med blandade känslor. De känslorna som växer sig starkast är dock att man en gång vill stå där igen. Man vill känna den bubblande känslan i magen, som man för tillfället bara vill bli av med. Men det är något speciellt med den. Det är känslan av att man gör något utanför ramarna. Något man ej har utforskat tidigare.

Jag kommer Tävla igen. Men innan dess har jag en helt annan utmaning jag ska ta mig an. Och när jag står där där på startlinjen i december månad, så lovar jag att inte ens 100- tals fotbollsmatcher eller 2 enstaka crossfittävlingar pirrar mer i kroppen. Nä denna utmaning är större, vackrare & det häftigaste du kan uppleva. Detta är livets utmaning. Jag kallar det:

Att bli Pappa!

 • Anna Karlsson

  Grattis!!! :D

  • tompee3

   Tack!

 • Bo

  Du kommer att bli en grymt bra och skön Pappa :)

  • tompee3

   Tack Bo! Det hoppas jag att jag blir ;)

 • Wallace

  Det är en helt obeskrivlig känsla! Har upplevt det två gånger och jag kan inte sätta ord på det.

  • tompee3

   Kan tänka mig det. Man förstår nog inte förns det är dags!

 • Sandra Lagerskog

  Det finns ingen större lycka här i livet… Stort Grattis!! :)

  • tompee3

   Tack Sandra. Jag kan tänka mig att det kommer kännas helt fantastiskt :)

 • Therese

  Grattis!!! :)

  • tompee3

   Tack!

 • Jenny

  Grattis! :-)

  • tompee3

   Tack så mycket!

 • Stocken

  STORT GRATTIS!

  • tompee3

   Tackar Stocken!

 • Erik

  Grattis Tomas, ska bli grymt intressant å se hur värderingar/prioriteringar kommer att skifta!:)

  • tompee3

   Tack!

   Blir definitivt helt andra värderingar & prioriteringar. Man har en tanke om hur det ska bli. Men tror när man väl är där kommer det bli helt annorlunda ändå ;)

 • Simon

  Stort grattis Tomas! När jag började läsa sista stycket så började jag fundera på vad det skulle kunna vara för något som skulle klå de utmaningar du nämnt, fick gåshud när jag läste “att bli pappa”. Fint skrivet och grattis än en gång! :)