Diskutera inlägget: Elin Johansson – Stormen före lugnet

Elin Johansson – Stormen före lugnet

Stormen före lugnet!

Jo, så kan det vara ibland. Sjukdomar, betygssättning, plugg, 1-åringar, möten, vänner, födelsedagar. Så som livet är ibland. Efter förra testen föll kroppen in i någon sorts dvala, sjukdomar och stress gjorde träningen nästan obefintlig i nästan tre veckor. Ett pass här, sjuk, vila, ett till pass, sjuk, vila och så fortsatte det. Kanske behövdes dock just den tiden för att landa, njuta av vila och semester i Frankrike, ladda batterierna och komma igen. Nu väntar snart en långledig sommar också med massor av tid för träning, jag kunde inte längta mer!

Nu har träningen fungerat bättre ett tag. Löpningspassen har blivit fler och styrkan lite mindre. Det blir fler tabatapass som ni kan läsa om i tidigare inlägg. Trots att det blir mindre styrka så ser jag fortfarande med goda resultat – jag har verkligen blivit mycket starkare. Dels märker jag det på vikter jag tar i gymmet men främst i känslan i kroppen. En känsla som är svår att sätta fingret på men dock så fantastisk. Nu har jag också nått mål jag inte trodde jag skulle göra, ni ska få se! Jag vet faktiskt inte hur testerna kommer att gå, känns som att mycket tid har gått till vila, tyvärr. Men resultaten märks på så många sätt, såväl i kropp som i själ – jag är nöjd, riktigt nöjd!

Nu ska jag återgå till mitt liv som just nu snurrar i 200%, ibland stressande men oftast fantastiskt och snart, snart kommer lugnet… och som jag ska njuta! Men nu biter vi i 2 veckor till innan det är dags för slutet på utmaningen.

Men hörrni, det är ju bara början!!

  • http://www.4-klovern.se ola

    Du har gjort det grymt bra Elin, nu gäller det bara att bita i hela vägen in i mål!