Diskutera inlägget: Elin Johansson – Styrketest nr.2 (FILM)

Elin Johansson – Styrketest nr.2 (FILM)

De tre herrarna i vårat prokejt (Samme, tibban, Fredde) presenterar ju som bekant sina resultat iform av vikt, fett% samt midjemått!

Elin presenterar sina resultat via 5 st styrketester. Detta är test nr.2

– Armhävningar max antal (60 sek)
– Chins (-20kg) max antal
– Dips   (-20kg) max antal
– Burpess max antal (60 sek)
– Brutalbänk max antal

 Du är GRYM Elin!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Du imponerar stort Elin!

 • Fredde Nilsson

  Riktigt bra jobbat Elin!!

 • Kent

  Fina ökningar! Bra vinnarskalle :)

 • Adelina Marklund

  Bra jobbat Elin!!! Vad du är duktig:))

 • samme

  riktigt fina resultat

 • Loui

  Riktigt fina ökningar du gjort redan! :)
  Sen nu är jag ingen expert men jag måste få ge lite (förhoppningsvis får jag fram den som konstruktiv, vilket den ska vara) kritik angående chinsen och lite i dipsen.
  Jag förstår iofs att vid ett maxtest gör man allt för att få upp så många reps som möjligt men jag kan tycka det ser lite skadligt ut när du mot slutet av testen skjuter över stora delar av vikten till den ena axeln (du är antagligen lite starkare på den sidan). Iofs om detta nu skulle vara något vettigt att ha i åtanke är jag helt säker på att Ola redan tagit upp det ty han är flera ggr mer kunnig än jag men jag tänkte det kunde vara en bra point :) Sen som sagt jag förstår även att man vill ha ut max vid dessa tester, jag tänker mer bara så det inte följer med till varje träningspass :)

  Återigen riktigt fina förbättringar, håll i detta nu så kommer nästa test bli ännu mer spännande!

 • Elin

  Tack så mycket allihopa- det känns riktigt roligt. Jag har redan börjat bli nervös och peppad för nästa testrunda!

  Tack för tipsen Loui! Jag har rätt mycket att jobba på vad gäller teknik i allmänhet, om du tittar på dipsen ser du att armarna går typ rakt ut istället för bakåt, jag ser ut som ett litet flygplan- vad hände där?:) Under träning försöker jag tänka på tekniktipsen Ola gett mig och jobba med dem men under tävling (läs tester) så är det lätt att tappa detta och slita mer! Jag hoppas och tror att det kommer att ska automatiskt ju mer jag tränar på tekniken. Tekniken är ju vitkigt för att kunna öka antalet också. Jag brukar jobba hemma med tekniken på armhävningar och burpees för att kunna öka lite bara på den:)
  /Elin

 • Loui

  Jag är inte säker men jag har för mig att armarna går ganska rakt ut för många ty åtminstonde jag tycker den där maskinen har rätt brett grepp :) Men ja det låter ju som du jobbar på bra även med tekniken vilket också bör ge dig en extra dimension vad det gäller presterandet :) Keep up the good work!
  Mvh /Loui